Covid Art Project

Oproep aan alle artiesten en kunstenaars van Caribisch Nederland voor Covid Art Project!

Vanaf woensdag 5 mei 2021 starten we met het Covid Art project. Via deze weg spoort Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied creatief Caribisch Nederland aan via onze online communicatiekanalen creatieve stukken in te zenden, ontwikkeld door en/of voor COVID.

Het kan gaan om een creatie die geïnspireerd is op Covid en tijdens deze Covid periode tot stand is gekomen. Of een creatie die over Covid gaat, of juist dóór Covid is ontwikkeld. Het moet in elk geval zo zijn dat je creatie niet had bestaan zonder de impulsen van de Pandemie.         

Jullie hebben twee weken de tijd om een of meerdere creatie(s) digitaal (foto’s, filmpjes, compilaties, interviews, etc) in te zenden (tot en met woensdag 19 mei 2021). Van de ingezonden creaties maakt het PBCCG een (film) compilatie. die in de maand juni 2021 dagelijks te zien zal zijn op onze social media kanalen. Met deze actie wil het PBCCG haar waardering en erkenning voor jullie, onze cultuur ontwikkelaars, onderstrepen en de kracht en het belang van de verbinding via kunst en cultuur, uitlichten!

 

Ben je een lokale artiest/kunstenaar en heb je ondanks deze moeilijke tijd toch een mooie creatie ontwikkeld? 
DOE MEE!… en stuur je informatie; filmpje, foto(’s), schilderwerk, art piece, gedicht, spoken word, muziekstuk, verhaal, interview in een digitale presentatievorm naar: info@pbccaribbean.com.

Vergeet niet een link van je portfolio, website of Facebook of instagram account mee te sturen, zodat we een link naar je pagina kunnen maken, zodat men zich in jouw kunst kan verdiepen of desgewenst contact met je opnemen.

 

Wil je graag meedoen, maar je hebt vragen?
Geen probleem…Mail naar: melanie@pbcaribbean.com en maak een bel-afspraak!

 

Foto: Tribute van Andre Nagtegaal aan
‘zijn CMC heroes and all frontliners taking care of us’

MelanieCovid Art Project