KOM NAAR KOSECHA KULTURAL! HET GROOTSTE CULTUURFESTIVAL VAN DE EILANDEN.

Wat is Kosecha Kultural?

Kosecha Kultural is een uniek Art & Culture evenement die talenten van onze eilanden bij elkaar brengt en het publiek onderdompelt in een magische wereld van kunst en cultuur!

De groepen die in dit evenement samenkomen zijn allemaal weleens of meerdere malen ondersteund met subsidiegelden van het PBCCG en hebben zich, in combinatie met hun gedrevenheid en talent en subsidie van het PBCCG, kunnen ontwikkelen tot krachtige (podium)kunstenaars!

Een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied. Met als doel enerzijds Fondsenwerving ten behoeve van een groter financieel draagvlak creëeren voor de ontwikkeling van Kunst en Cultuur, en anderzijds het samenbrengen van kunst en cultuurgroepen van onze eilanden.

DE 2018-EDITIE VAN KOSECHA KULTURAL WAS EEN DOORSLAAND SUCCES!

Bekijk hier het YouTube filmpje van 2018!

Kom jij volgende keer ook weer?

Laat je tijdens dit festival onderdompelen door de rijke en gevarieerde Kunst & Cultuur van Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Door het festival te bezoeken draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling van Kunst & Cultuur van deze eilanden, maar ervaar je van dichtbij de kracht en magie van onze lokale kunstenaars en artiesten.

KOSECHA KULTURAL: CULTURELE OOGST

Een selectie van het beste wat het Caribisch gebied te bieden heeft. Op zes verschillende podia zal van alles te zien zijn, waaronder gepassioneerde lokale muzikanten, zangers, dansers, dichters, schrijvers, rappers, theatermakers, DJ’s, natuurliefhebbers, filmmakers en straatartiesten.

HELP DE CARIBISCHE CULTUUR BLOEIEN

Kosecha Kultural! wordt mogelijk gemaakt door de groepen, stichtingen en individuën die de afgelopen jaren steun hebben ontvangen van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Al 64 jaar zet het Prins Bernhard Cultuurfonds zich in voor de culturele-, kunst- en natuurontwikkeling op de zes eilanden. Veel kleine en grote (podium)kunstenaars, natuurwetenschappers en auteurs hebben zich hierdoor kunnen ontwikkelen en hun vak kunnen overdragen.

Door ons festival te bezoeken draagt u bij aan het behouden van onze unieke identiteit. U kunt het bijzondere werk van het Fonds ook ondersteunen door de verschillende doneer opties te bekijken. Tot snel!