Kunst en cultuureducatie

Kunst- en cultuureducatie

Hierbij kan men denken aan projecten met een educatief karakter en/of activiteiten die zich richten op bijzondere doel- of publieksgroepen. Enkele projecten op dit gebied zijn te vinden op de projecten pagina.

‘Greenteachers’

Stichting Greenkidz

Curaçao

Een project van Greenkidzcuracao die inzet op een groene mindset-verandering bij de nieuwe generatie leerkrachten op Curaçao die nog in opleiding zijn aan het UoC – University of Curaçao. Dit door hen een unieke greenkidz module aan te bieden waarbij zij leren over milieuzorg en duurzaamheid en de situatie op Curaçao als ook zelfstandig leren werken met gratis GreenKidz lesmaterialen en lesplannen over afval zwerfvuil plastic en recycling voor het funderend onderwijs.

Een prachtig project met een enthousiast en professioneel team die studenten weten te motiveren en op de juiste manier in beweging weten te brengen. 

Zo trots en zo blij dat wij dit project hebben ondersteund!

Keep it up Greenkidz!!

‘Muma’

Aruba Childrenmuseum of Art and Creativity

Aruba

After the overwhelming succes of the Childrens Museum Curaçao, which opened its doors on the 6th of December 2017, Aruba is also taking serious steps towards officially opening their Children’s Museum project – MUMA, which was already set in motion in 2016.

The joy and learning experience and discovering through the power of play is essential for children.  

PBCCG is more then happy and proud to be of help to such great initiatives!

Go MUMA!

adminKunst en cultuureducatie