Han van der Mijn – Painter

Dit is de bijdrage van Han aan het Covid Art Project.

”Ik ben een op Bonaire wonende beeldend kunstenaar met Nederlandse roots.

De corona pandemie heeft mij op een aantal manieren beïnvloed maar ik geloof nog het meest door de wijze waarop mijn oude ouders in Nederland, beide in de 90, opeens geen bezoek meer mochten ontvangen in het verzorgingshuis waar zij wonen en slechts van achter een raam mochten communiceren met de buitenwereld, handen tegen het glas.

Heldhaftig werd overal geroepen dat dit “het nieuwe normaal” was.

In mijn optiek echter is het nooit normaal om mensen fysiek contact te moeten ontzeggen.

Mijn drieluik “The new abnormal” is hierop geïnspireerd.’ ”

Han van der Mijn

www. hanvandermijn.nl

Details:
3 x 30 x 30 cm
Acryl en pastelkrijt op linnen