Aanvragen bij het PBCCG gaat digitaal!

Alle aanvragen gaan via het ‘my PBCCG’ online portal van het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied waar subsidieaanvragers en ontvangers hun projecten kunnen indienen en beheren, en communiceren met het fonds.

Instructies

U dient zich op het portaal éénmaal te registreren en kunt dan voortaan via uw account aanvragen indienen en volgen. Communicatie over uw aanvraag verloopt ook via dit online portal. Wanneer er een nieuw bericht in uw portal staat, ontvangt u hiervan een notificatie per email.

1. Registratie

2. Project idee indienen

3. Indienen totaalverzoek

Hoe werkt dit:

1. Klik hierboven op ‘my PBCCG’.  LET OP: voordat u deze handeling verricht, lees onderstaande stappen eerst door.

2. Maak een account aan door uw e-mail adres * in te vullen.
* Het e-mail adres dat je invult wordt éénmalig gekoppeld aan je account. Als je dus aan meerdere organisaties en/of projecten bent verbonden en je gaat daar ook aanvragen voor doen, moet je een nieuw account aanmaken met een nieuw e-mail adres.

Voorbeeld:

Organisatie/Aanvrager = Stichting Bloem
Contactpersoon = Mw. Boom
E-mail = mboom@stichtingbloem.com

Organisatie/Aanvrager = Stichting Kalksteen
Contactpersoon = Mw. Boom
E-mail = stichtingkalksteen@dutchcaribbean.com

Organisatie/Aanvrager = Zomercursus schilderen voor kinderen
Contactpersoon = Mw. Boom
E-mail = mboom@gmail.com

In dit geval vraagt mw. Boom voor 3 verschillende projecten subsidie aan. Deze projecten zijn ook aan verschillende organisaties verbonden. Mw. Boom moet dus 3 keer een (nieuw) account aanmaken en 3 verschillende e-mail adressen gebruiken.

Als mw. Boom na een periode weer voor Stichting Bloem een aanvraag wilt doen, hoeft zij géén nieuw account meer aan te maken. Als je als persoon of stichting eenmaal een account hebt aangemaakt, worden deze gegevens opgeslagen.

Als nu blijkt dat een collega van mw. Boom de volgende aanvraag voor Stichting Bloem gaat indienen, kan zij de gegevens van mw. Boom gebruiken om in te loggen óf haar eigen account aanmaken. Wij raden aan dat bestaande stichtingen een algemeen e-mail adres (van de stichting) voor dit account gebruiken.

Lukt het niet?

Lukt het u niet om een online account op te zetten dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons kantoor via info@pbccaribbean.com of bellen met +5999 767 15 84. We helpen u graag hiermee!

Het PBCCG behoudt zich het recht voor om ingezonden projectideeën en/of subsidieaanvragen af te wijzen.