Organisatie  | Doneren

Steun Cultuur in het Caribisch Gebied

Word donateur van het Prins Bernhard Cultuurfonds

Met uw steun...

  • Maken wij cultuur toegankelijk voor kinderen, jongeren en volwassenen
  • Bewaren en conserveren wij belangrijk erfgoed
  • Helpen wij het Caribisch gebied levend en sprankelend te houden

WORD DONATEUR

Waarom geven aan het Prins Bernhard Cultuurfonds?

Het Prins Bernhard Cultuurfonds zet zich al jaren in voor het behouden, stimuleren en verspreiden van cultureel erfgoed op de Caribische eilanden. Maar we steunen ook nieuwe projecten die de cultuur in het Caribisch gebied levendig houden, zoals dansvoorstellingen, muzieklessen voor kinderen, beeldhouwcursussen en filmproducties.

Met de onmisbare steun van onze donateurs zorgen we ervoor dat onze cultuur niet verloren gaat. Ook de natuur mogen we niet uit het oog verliezen. Daarom helpen wij verschillende projecten op het gebied van natuurbehoud en archeologie, zodat wij hun werk kunnen blijven doen.

Uw gift maakt een verschil

Met uw steun kunnen wij onze belangrijke taak blijven uitvoeren. Uw donatie wordt gebruikt om materialen en andere onmisbare middelen aan te schaffen voor onze vrijwilligers en de projecten die wij steunen.

Met uw steun verzetten wij bergen.
Word vandaag donateur!
Dank u wel.

Maak hieronder uw keuze...

* Please note that if you are paying with an MCB (3ds enabled) credit or money card our system will ask you to go through a short verification process. This is a new security standard to protect you against internet fraud. More info, click here.