Raffy D. Kock

Your Content Goes Here

Wat is jouw persoonlijke passie?

Mijn passie is de architectuur van de openbare ruimte, waaronder pleinen, straten maar ook collectieve ruimtes. Wat kan de inrichting van de ruimte om je heen jouw vertellen over de normen en waarden van je samenleving? Als ontwerper ben ik constant hiermee bezig. Als lid van het fonds heb ik veel inzicht kunnen krijgen over de gedeelde waardes binnen onze zes eilanden en de realisatie hoe diep onze banden liggen.

Waar ligt je affiniteit met de kunst en cultuurwereld?

Bij kunst en cultuur ligt mijn passie in het ondersteunen van jonge talenten, waar onze eilanden boordevol van zijn. Ik heb zelf dingen kunnen doen en plaatsen kunnen bezoeken dankzij motivatie van anderen. En die geest wil ik graag verder zelf voortdragen.

Welke droom/wens heb je ten aanzien van de toekomst van Kunst en Cultuur in het Caribisch Gebied

Creativiteit, waar wij als Caribisch gemeenschap in overvloede over beschikken, is de meest belangrijke eigenschap en gereedschap die een mens heeft om zelfstandig en tegelijkertijd meelevend in in zijn gemeenschap te staan. Ik wens te zien dat de door ons gedeelde en zeer rijke cultureel erfgoed als kernvak op alle scholen op alle eilanden wordt gegeven. Dat onze kinderen en hun kinderen zelfverzekerd en met liefde voor hun eilanden kunnen opgroeien door deze kennis. En hier zal ik altijd sterk voor staan.