Nieuws  | Nieuwe muziekinstrumenten voor jongeren

Het WINTHROP RF CURIEL FONDS (Fonds op Naam), onder beheer van het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied, beoogt initiatieven op het gebied van muziek, drama en dans of de aanschaf van een passend muziekinstrument financieel te ondersteunen c.q. te stimuleren en richt zich daarbij met name op jonge talenten.

 

Het WRFC, heeft onlangs een nieuwe drumset ter beschikking gesteld aan het jonge talent Sebastian David Manotas, in verband met zijn drumlessen bij onze wereldberoemde percussionist Pernell Saturnino; de drumlessen worden eveneens door het WRFC Fonds gefinancierd. Op de foto: het jonge talent Sebastian David Manotas.

Het WRFC, heeft onlangs een nieuwe keyboard ter beschikking gesteld aan mej. Kepmyelle Delcarme Hyacinthe, in verband met haar pianolessen, die eveneens door het WRFC Fonds worden gefinancierd. Op de foto overhandigt Rudy Wijngaarde, (midden) voorzitter van het WRFC Fonds, in aanwezigheid van collega-bestuurslid Winthrop Curiel, de nieuwe keyboard aan mej. Hyacinthe.