Nieuws  | Eerste donatie uit het Silvio Jonis Fonds

Eind 2011 is de heer drs. Silvio F. Jonis, na 18 jaar bestuurslid en secretaris te zijn geweest van het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied, afgetreden uit het bestuur van het PBCCG.

Als afscheidscadeau en blijk van waardering voor zijn enorme inzet en bijdrage aan het PBCCG Fonds hebben het bestuur van het PBCCG fonds en het bestuur van het PBC Fonds Nederland samen een bedrag van Nafl. 50.000,00 ter beschikking gesteld om publicaties ter ere van dhr. Silvio Jonis te ondersteunen. Dhr. Jonis mocht zelf uitkiezen welke publicatie hiervoor in aanmerking zouden komen.

Het PBCCG is zeer verheugd dat de eerste donatie uit deze gelden inmiddels een realiteit is. Het betreft hier een publicatie over het ontstaan en de historie van de Oudervereniging Totolika, geschreven door Rose Mary Allen. Deze publicatie zal later dit jaar verschijnen in het kader van het 40-jarig bestaan van Totolika.

Op bijgaande foto zie u de overhandiging van de check aan Oudervereniging Totolika op 18 Jui 2013.

v.r.n.l.: dhr. drs. Silvio F. Jonis, mw. Amintha Sprockel (voorzitter Totolika) en mw. Michèle Russel-Capriles (voorzitter PBCCG).