Nieuws  | Afscheid van M. "Dudi" Smeets-Muskus

Eind 2013 is mevrouw Millicent "Dudi" Smeet-Muskus, na 11 jaar bestuurslid te zijn geweest van het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied, uit het bestuur van het PBCCG getreden.

Millicent "Dudi" Smeet-Muskus tijdens de afscheidslunch op 16 November 2012 te Restaurant Omundo (foto WRF Curiel)

Dudi is ruim 11 jaar bestuurlid geweest van het PBCCG. Tijdens deze periode heeft ze verschillende klassieke concerten georganiseerd namens het Fonds en hield zich vooral bezig met alles klasiek wat ook haar passie is. Daarnaast heeft ze mede door haar vele contacten in de kunst en cultuurwereld op Curaçao en in het buitenland heel veel deuren geopend voor ons fonds en vele contacten gelegd.

Wij zijn Dudi zeer dankbaar voor haar inzet, constante bereidwilligheid en enorme organisatie vermogen. Wij zijn blij dat wij mogen blijven genieten van haar vriendschap en inzet ten behoeve van de muziek en kunstwereld op ons dushi Kòrsou.

Dudi met haar kado: een kunstwerk gemaakt door de Voorzitter Michèle Russel-Capriles waarbij een oude slot een feestelijk PBCCG tintje krijgt. Dudi spaart oude sloten en wij vonden het symbolisch voor de vele deuren die zij altijd voor het PBCCG heeft geopend.

Bestuursleden Aleida Broertjes en Michael de Sola kijken toe.